start je toekomst NU & begin je eigen project!

In september 2020 starten weer nieuwe groepen​!

OVER

Impact maken, je talent ontdekken, Inspireren. dat is Local heroes

Verander de wereld en begin dichtbij! Wil jij je talenten ontdekken, heb je ideeën én wil je ze uitvoeren? Dat kan! Gewoon in de buurt, binnen een bedrijf of organisatie.

Je hebt het vast al door: Local Heroes is voor de echte badass die impact wil maken!

Opgeven

In 6 maanden Gaat jouw toekomst van start

‘t Lokaal, Gemeentes Zaanstad, Wormerland en Oostzaan starten dit nieuwe programma voor jongeren van 14 t/m 27 jaar. In zes maanden tijd ga jij je talenten ontwikkelen en die inzetten om anderen in de Zaanstreek te helpen. Je krijgt wekelijks individuele coaching en er is groepscoaching.

Elk half jaar start er een nieuwe groep. In september 2020 gaat er weer een nieuwe groep van start. Belangrijkste voorwaarde om mee te doen is dat je gedurende 6 maanden 20 uur per week beschikbaar bent. En dat je veel zin hebt in dit avontuur!

PROGRAMMA​

Geef je op!

Vragen?
App ons!

DELEN
MET VRIENDEN

OF
DELEN VIA:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

2 weeks ago

Local Heroes

De Local Heroes aan de slag bij een Zaanse meneer die zelf niet in staat was te verhuizen. Samen met Stichting Present de schouders eronder gezet en impact gemaakt. En natuurlijk taart voor de energie en de dank van deze meneer! ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Local Heroes

Als je een leuke en interessante MDT plek wilt krijgen is het belangrijk te weten wat je wilt, wie je bent en wat je kunt. Zo'n profiel is natuurlijk ook heel belangrijk voor de gastorganisatie. Samen werken aan maatschappelijke impact! #MDT ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Local Heroes

Een drukke dag voor de Local Heroes. Eerst een presentatie en oproep van Stichting Present, aansluitend een bezoekje aan het Zaantheater Zaandam . Twee hele mooie maatschappelijke en culturele organisaties die jongeren graag een inkijkje geven in de bedrijfsvoering en mogelijkheden voor een MDT plek. #MDT ... See MoreSee Less

View on Facebook

Contactgegevens
Industrieweg 13A,
Wormerveer
info@tlokaal.com

Local Heroes is een programma van `t Lokaal, Gemeentes Zaanstad, Wormerland en Oostzaan. Jongeren van 14 t/m 27 jaar gaan in zes maanden tijd hun talenten ontwikkelen én inzetten voor anderen in de Zaanstreek.

Je gaat ook 10 uur per week individueel een activiteit oppakken die is aangeboden door anderen aan Local Heroes.

Je kunt kiezen:
Een vrijwilligerswerk bij een maatschappelijke organisatie
Er zijn veel verschillende maatschappelijke organisaties in de Zaanstreek actief. Denk bijvoorbeeld aan de Kledingbank, verenigingen, verzorgingshuizen. Ze hebben allemaal een sociale en maatschappelijke taak. Daar kan jij aan bijdragen.

Of

Vrijwilligerswerk bij een bedrijf of een groep bedrijven
Misschien kies jij voor de zakelijke omgeving. Voor bedrijven dus. Ook daar zijn menselijke behoeften belangrijk. Het kan gaan om een event waarbij mensen elkaar écht beter leren kennen, een goede doelen actie, een event waardoor mensen gezonder gaan leven.

Buurtactiviteit organiseren met de groep: In de tweede helft gaan jullie met de hele groep het idee dat jullie bedachten voor een buurtactiviteit, samen tot in de puntjes uitwerken. Hoe regel je alles? Wie doet wat? En hoe gaan jullie erover communiceren? Als alles helder is gaan jullie los! In de actie dus! Je bent als groep in charge van A tot Z: van brainstormsessies en advies ophalen bij experts tot aan het organiseren en het meten van de effecten.