fbpx

Organisaties

Een project of idee aanbieden?

Als organisatie of bedrijf kun je een projectidee (of activiteit) aanbieden die gericht is op maatschappelijk verantwoord ondernemen. De jongeren gaan er mee aan de slag en ontdekken zo waar ze goed in zijn en wat ze kunnen betekenen voor een ander. Natuurlijk worden zij hierbij gecoacht door professionals. 

Als bedrijf of organisatie help je hen een flinke stap te zetten in hun ontwikkeling. Bovendien bereik je jongeren die anders lastig te bereiken zijn. Jongeren die in de toekomst mogelijk ook iets kunnen betekenen als medewerker. 

Ik heb een idee!

Je aanmelding van een project of activiteit beantwoorden wij door persoonlijk contact met je op te nemen. We bespreken dan graag met je hoe en wanneer jullie project of activiteit opgepakt kan gaan worden. Het gaat om sociale projecten. Heb je vragen? Laat het weten.

Mailen of bellen kan ook naar: localheroes@tlokaal.com of +316 40038281
(Nynke Coenraad)

Local Heroes is een programma van de Gemeenten Zaanstad, Wormerland en Oostzaan en is onderdeel van een landelijk programma ‘Maatschappelijke Diensttijd’. 

Partner van Local Heroes

Je gaat ook 10 uur per week individueel een activiteit oppakken die is aangeboden door anderen aan Local Heroes.

Je kunt kiezen:
Een vrijwilligerswerk bij een maatschappelijke organisatie
Er zijn veel verschillende maatschappelijke organisaties in de Zaanstreek actief. Denk bijvoorbeeld aan de Kledingbank, verenigingen, verzorgingshuizen. Ze hebben allemaal een sociale en maatschappelijke taak. Daar kan jij aan bijdragen.

Of

Vrijwilligerswerk bij een bedrijf of een groep bedrijven
Misschien kies jij voor de zakelijke omgeving. Voor bedrijven dus. Ook daar zijn menselijke behoeften belangrijk. Het kan gaan om een event waarbij mensen elkaar écht beter leren kennen, een goede doelen actie, een event waardoor mensen gezonder gaan leven.

Buurtactiviteit organiseren met de groep: In de tweede helft gaan jullie met de hele groep het idee dat jullie bedachten voor een buurtactiviteit, samen tot in de puntjes uitwerken. Hoe regel je alles? Wie doet wat? En hoe gaan jullie erover communiceren? Als alles helder is gaan jullie los! In de actie dus! Je bent als groep in charge van A tot Z: van brainstormsessies en advies ophalen bij experts tot aan het organiseren en het meten van de effecten.